HTML

Majtényi Az, hogy a jelenlegi demokratikus pártok nélkül a mostani kormány nem váltható le, nyilvánvaló. Másrészt ha az ember nyitott szemmel jár, és figyeli, ami történik, akkor azt azért semmiképpen nem lehet kizárni, hogy a mostani pártszerkezet még a választásokig módosuljon, akár jelentősen is. Vagyis nem tudom, hogy mi történhet még, de tudom, hogy történhet valami. Ezt mindannyian érezzük és tudjuk is.
— 

„Nagyon nagy változások jöhetnek nagyon rövid idő alatt” – Lendvai Ildikóval és Majtényi Lászlóval beszélget Pikó András - Mozgó Világ Online

Az történjen, hogy létrejön egy közepes méretű jobbközép mozgalom vagy párt, amely a kiábrándult Fideszesek és az otthontalan jobboldaliak gyűjtőhelye. Én ezt szeretném. Ezzel adott esetben a Fidesz is együttműködhetne, nem kényszerülne a Jobbikhoz. Vagy ez csak egy absztrakt-valóságidegen ideakatyvasz? Sakkfeladvány?

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://letterforce2.blog.hu/api/trackback/id/tr514902849

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.12. 11:42:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása